myTaste.se

IT'S OFFICIAL

Den 6 Juli flyttar jag till en familj i Denver, Co för att vara deras au pair i 12 månader. Herregud vad taggad jag är! Nu är det no return som gäller. Fick ett samtal från culture care au pair's kontor i boston att de börjat leta flyg och grejer åt mig redan. Känns så himla konstigt att kommande julafton, min födelsedag och ny år kommer firas i ett helt annat land utan min familj. Jag känner mig rädd och uppspelt på samma gång. 
 
I colorado finns i alla fall staden Denver (som jag kommer bo i), Rocky mountains, hockey laget colorado avalanche, massa cool natur och skidorten aspen. 

Söndags brunch med efter längtade tjejerIdag klockan 12 så åkte jag hem till Fanny för en knytis brunch. Och jag säger bara herreeee vad gott. Så värt att göra en knytis istället för att betala typ 250 kr för en brunch i stan. Billigare men lika mysigt, plus att har man brunch hemma kan man sitta i mjukis byxer, haha. Så kul att träffa dessa tjejer igen då de varit i Asien och Australien i drygt 3 månader. Har saknat dem så mycket ♥
 
Och vill bara inflika på denna au pair grej också. Jag pratade med familjen från Denver igen igår och de sa att de ville ha mig! Yay! Jag ska prata med deras nuvarande au pair ikväll, sen skulle vi bestämma officielt. Åh, hoppas, hoppas, hoppas nu alltså!

Firande av en nybliven 20 åring

 
I Lördags firade vi Anna som fyllde 20 år! Känns så himla sjukt vi alla lämnar tonåren och blir "riktiga" vuxna. Det blev hur som haver ganska mycket eld vatten, mer än planerat, så jag låg helt död igår. Men det var i alla fall jättekul hela kvällen med massa gott. Speciellt Annas cheesecake var HEAVEN!
 
Det började hemma hos henne med Tacos (kan det bli bättre), efterrätt och massa drinkspel. Vi körde pek leken, jag har aldrig och sanning och konsekvens. Jag hade typ glömt hur roligt det var. En kille fick gå till grannen och fråga efter salt top less, höll typ på att kvävas av skratt. Sen fortsatte vi ut till lokala harrys (kan det bli mer small town!? haha) där det började som en polsk korvfest men drog igång och blev riktigt kul framåt halv 1. 
 
En väldigt lyckad helg var detta i alla fall med kompis häng, 20 års kalas, träning och kina mat. 5 av 5 ♥. 

SEMESTER CHIC

Idag bokade vi en familje semester till teneriffa. Så taggad! Massa familje vänner ska ner samma vecka och bo på samma hotell, så ska försöka tvinga med dem andra ungdomarna, som också är över 18, på en beach day club. Och även testa den dära mils långa bar gatan, mohaha. Tänker kika lite på internet om man kan testa dyka också. Men den svarta stranden av lava sten är spikad för min del, sen vill jag upp på vulkanen men vet inte om alla andra vill det.
Vi ska bo på Marylanza i Playa de los americas. Verkar jättefint. Det är tydligen ett 4+ hotell, vad nu betyder. 

Förvirrad au pair

Nu snackade jag med den svenska familjen igår och det gick jättebra enligt mig. Det flöt på jättebra bortsett från en del tekniska problem med skype och internet. Men det visade sig att vi hade en hel del gemensamt med både intressen och anknytningar till städer i Sverige. Tråkigt nog så hade deras kordinator sagt att de ska prata med minst 3 st och jag var den första. Så nu kommer inte jag höra nått på flera veckor. Men jag hoppas att alla andra suger så de vill ha mig för jag gillade verkligen den här familjen! De bodde typ lite som på landet i the hamptons och de såg det som negativt men jag vill ju det, haha. Alltså bo på landet eftersom jag är lite lantis. Men jag tror inte hon trodde mig när jag poängterade att jag bor mitt i skogen no where haha. 

Sockerfri f.o.m måndag!

Jag klarade ju hela januari utan socker och jag kände mig så fräsch hela tiden. Men sen i februari tänkte jag unna mig lite chips som ett pris till mig själv för att jag klarade hela junuari utan chips och godis. Men nu känner jag att det börjar gå för långt igen. Därför kör jag en månad, alltså 4 veckor, utan socker och chips igen från och med på måndag. Och nu när det finns på svart och vitt så bara måste jag full följa detta!

Glada miner och celsius i vår solenIdag var en av de bättre dagarna. Började dagen med 30 min sovmorgon, sen jobba i en supermysig förskoleklass (jag fick till och med massa hej då kramar), när jag ska ta en promenad så börjar solen skina och nu sitter jag här i sängen och har precis haft ett online möte med andra blivande au pairer via EFs hemsida. Kan inte alla dagar vara som denna? haha. 
 
Hur som helst så har familjen i the hamptons som jag skrev om hört av sig nu och vill skypa med mig. Dock blev jag lite syrak över att de pratar med 3 au pairer samtidigt. Liksom hallå finns det ens bättre folk än mig? haha. Kom på att det bara är 4 månader kvar tills den preminilära utlandsflyttet, får typ ont i magen... Av glädje så klart! ;)

THE HAMPTONS

Okej, den nya familjen jag har blivit matchad med bor i freaaakin HAMPTONS i New York! Alltså, OMG jag bara känner att denna familj måste jag ha! Familjen är dessutom svensk, hur bra!? Dem vill ha någon som kan umgås med barnen så de lär sig bättre svenska. Rummet dem har att erbjuda till sin au pair har eget badrum, WALK IN CLOSET och stort som fan. Sa jag att huset är ett beach house? Blir alldeles pirrig i kroppen. Hör inte familjen av sig snarast (vi har bara blivit matchade) så hör jag av mig! 
 
Alltså jag ser typ framför mig hur jag blir BFF med Kim Kardashian under hennes sommrar i the hamptons och rockar New Yorks elit alá gossip girl. Det bara pirrar i kroppen nu, det är typ nu som det börjar bli mer och mer verkligt att det kommer att hända. Nu när jag redan pratat med en familj. 
 
PS: Huset på bilden är inte deras, men det ligger i samma område. 

Moodboard


Jag längtar till klart vatten och varma dagar idag. 

RSS 2.0