myTaste.se

Konditions träning

Jag kom precis hem från gymmet. Skulle egentligen gå på zumba, men hann inte fram i tid, Attans! Men medans Matilda dansade loss, så gick jag loss på löpbanden. Jag har bestämt mig för att kunna springa 5 km på vårruset i år, så ska hänga på Ida Warg´s #wargrun challenge. Nu första veckan ska man:
 
• Värma upp med power walk 10
•Springa 1 min Gå 2 min, 40 min
•Avsluta med 10 min power walk
 
Och gissa vad jag gjorde efter?!?!? Jag stog på huvudet, upp och ner! Ska posta en bild när jag har mer skills. 
 

Frukost för kungar

Färsk pressad juuice, Lipton yellow, solrosbröd med ost och kalkon, bacon, blåbär och bananpannkakor.
 
Eftersom jag börjar 13.00 idag så fick det bli en stor brunch, så jag slipper gå hungrig i skolan. Jag älskar att äta frukost! Speciellt stora maffiga måltider. Jag hatar att bara ta yoghurt med flingor, det måste vara lite lyx. Om jag fick bestämma hade jag ätit frukost till både lunch och middag med. 
 
För er som aldrig hört talas om bananpannkakor är det jättelätt att göra och mycket nyttigare än vanliga. Nackdelen är bara att man inte kan göra de så stora.
 
Recept: 1 portion
1 banan och 2 ägg (är ägget stort räcker det med 1)
 
Mosa bananen och vispa i äggen och stek som pannkakor. Supergott!
 

Home Spa

Skulle egentligen till gymmet idag, men eftersom ingen kunde skjutsa mig fick det bli en hemma kväll. Kanske var lika bra med körkorts teorin och alla prov som kommer snart. Jag tog i alla fall tillfälle i akt och tog hand om min kropp och själ. Tvätta, scrubba och ansa hela kroppen! Använde mig av en hudvårds serie av märket rituals som jag fick av farmor. Riktigt bra! Luktar jättegott och huden får en riktigt babyskin finish. Att ta hand om kroppen och känna sig fräsh är ju minst lika viktigt som att träna, hehe. Var skönt iaf. 
 
Imorgon därimot SKA jag till gymmet. Har inte bestämt mig än om jag ska gå på pass eller träna själv. Har bokat upp mig på sats nya transformer pass. Verkar lite läskigt dock när man är ute i gymmer och instruktörer tittar på alla inviduelt. Jag gillar att smälta in i bakgrunden. Tränar jag själv ska jag ge mig på Ida Wargs run challenge. Nu ska jag fan få kondition! Vem vet, jag kanske gör båda. Jag har inge liv nuförtiden så kan lika gärna fördriva tiden på gymmet.
 
Nu blir det paradise hotel i alla falll. 
 

Dance Aerobic

 
Är helt slut! Är precis hem kommen efter ett grymt pass på sats. Jag gick på Dance Aerobic med Jesper som instruktör i Märsta. Rekomenderar starkt! Han är så duktig och passet swischar förbi på bara minuter känns det som. 
 
(Nedersta bilden är tagen ifrån sats.se, förlåt mig)
 

H&Ms nya modell

Har ni sett H&Ms nya plus size modell? Alltså detta är helt sjukt. Jag har under en längre tid tyckt att deras plus size modeller varit lite för smala för att anses "plus size". Men i deras nya katalog när jag såg den här bilden, tyckte jag att de hade nått gränsen. Vart någonstans anses det här tjockt? Den här tjejen är smalare än mig och väger säkert mindre än mig för den delen med och jag har S/M M i H&Ms butiker. Tänk alla kvinnor och tjejer där ute som faktiskt inte kan ha H&Ms vanliga kläder, utan måste köpa deras större storlekar, som ser detta. Om hon är tjock vad är de då? Jag tycker H&M bidrar till de sjuka ideal vi har idag genom att använda den här modellel. Förra gången hade de en för solbrun modell och gången innan de en för smal modell. 
 
H&M själv tycker inte ens att hon ser större ut. När de frågade deras pressman svarade han bara att det var en fin bild och att det var synd om folk tog illa upp. När de frågade rakt ut om han ansåg att hon var tjock svarade han "inga kommentarer". Vilket tyder på att han tycker hon är smal i själva värket. 
 
Att H&Ms plus size storlekar börjar på 44 och går upp till 56 (eller?) är sant. Och 44 är väl typ som L/M? Men de som har runt storlek M handlar ju inte på deras plus avdelning, så varför ha en sådan modell. Eftersom den större delen som handlar på den avdelningen har förmodlingen större än L, så borde modellen också vara det. 
 
H&M jag kommer inte sluta handla hos er, because I love you, men det är var dåligt och jag blir sur. 
 

RSS 2.0