myTaste.se

Skyttens 2015

Jag gick in på amelia.se och läste mit horoshop för 2015. Over all är jag rätt nöjd men det verkar som att det inte blir något livs kärlek för mig haha. Synd, men karriär mässigt verkar det ju gå i raket fart! Rätt skönt för det gick ju inte så bra på den fronten 2014. 

 

Skyttens horoskop för 2015

 

"Dagen innan julafton 2014 sker en stor sak i Skyttens horoskop: organiserade Saturnus flyttar in i ditt eget tecken. Den vanligtvis så optimistiske Skytten kommer få sig en dos av Saturnus mer glåmiga inställning till livet. Eller, egentligen, en förkärlek för organisation och struktur. Skytten tar gärna på sig sin hatt och beger sig ut i världen lite när andan faller på. Men med Saturnus som sällskap kommer ytterdörren blockeras. Saturnus tycker att det är mycket viktigare att du sätter dig ned och lägger upp en plan för hur ditt pensionssparande ser ut och när du är färdig med det är det lika så gott att du kavlar upp ärmarna och arbetar på istället för att flöjta runt jordklotet bara för nöjes skull. Saturnus är oerhört effektiv och om du lyder hans uppmaning att ta hand om ditt liv på ett moget, ansvarsfullt sätt, kan du ha skapat en ny, stabil grund för ditt arbete och din ekonomi när två år passerat. Nej, det kanske inte blir de år som du minns som mest roliga, men absolut som dina mest nyttiga. Du kommer vara nöjd när du ser tillbaka på det du åstadkommit.

 

När man har besök av Saturnus i sitt eget tecken kan man framstå som en aning distanserad eller rent av kall. Kärleksmässigt kommer du troligen gå ner på sparlåga. Om du befinner dig i en relation kanske din partner tycker att du ska gaska upp dig en aning, men du har så mycket ansvar att ta hand om att det kan kännas svårt att orka eller hinna med. Om du är singel är det mycket möjligt att de kommande två åren präglas av att du djupdyker i arbete och behöver din lediga tid till att bara ta hand om dig och din energi. Din bästa period för kärlek är dock den 21 maj- 22 juni. Ta vara på den. Din kärleksplanet, Merkurius, backar dock under tiden 14 maj- 11 juni. Du ägnar troligen tid åt att gå igenom hur du egentligen vill ha det i kärleken, än att inleda nya relationer under den här tiden. Undantaget är om en gammal kärlek från förr återigen kommer in i ditt liv. Perioden 11 juni- 22 juni är det lättare att ta beslut och att gå på date. Du känner dig mer attraktiv och det flödar bättre i det sociala livet. På elva positiva dagar kan mycket hända!

 

Livet innehåller perioder av mer eller mindre energi och det bästa du kan göra är att ta Saturnus i handen och skapa dig en stabil, trygg framtid. Saturnus är som de där programledarna i Lyxfällan, han kan hjälpa dig att börja om på nytt vad gäller arbetsliv och ekonomi. Det kan vara lite segt i början men när arbetet är gjort är man stolt och glad för att man fick chansen att styra om sitt liv. Saturnus kommer ge dig alla möjligheter till en bättre ekonomi. Han styr dina pengar och när han träder in i ditt första hus, ditt ego, är det som om hans gåvor, pengarna, söker upp dig. Ta vara på dina chanser till ansvar under 2015- det finns pengar och stabilitet där.

 

En mycket god nyhet är att Jupiter, Skyttens egen styrare och zodiakens store turplanet, flyttar in i Skyttens karriärhus den 11 augusti 2015. Wow! Var glad att du har med dig Saturnus för under det följande året kan du få ta emot så mycket lovord och möjligheter till bättre tjänster att du verkligen behöver ha huvudet rätt påskruvat och koncentrationen på topp. Ett arbete du drömt om under många år kan komma till dig, för att du arbetat hårt och länge för att få tjänsten, och VIP-folk och chefer kommer visa att de har noterat dig. Inte konstigt om du inte har så mycket tid för kärlek och hemmaliv!

 

Under de första 7 månaderna befinner sig Jupiter i ditt nionde hus. Alla frågor som rör utland, juridik, skrivande, undervisning på universitet och livsfilosofiska tankar, gynnas. Du har tur i dessa frågor. Om du studerar är det lättare än vanligt att läsa in ämnen inför tentor, juridiska ärenden tycks falla ut till din fördel och kontakter med utlandet och utlänningar gynnar dig. Jupiter vill gärna ägna sig åt sin favoritsyssla; att resa och tillbringa tid i andra kulturer långt hemifrån. Gör det men kombinera det med något som håller Saturnus på gott humör samtidigt. Kanske kan du skriva om saken och ge ut en bok om erfarenheterna sedan, eller kanske kan du skapa viktiga kontakter i arbetet på samma gång. Att förena nytta med nöje i utlandet är helt rätt under månaderna fram till och med 11 augusti."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0