myTaste.se

TENERIFE 2015

 
Har typ post-semester depression. Att gå från 25 grader, palmer, sol och bad till regn, rusk och storm. Men life moves on. Hur som så hade jag världens skönaste vecka med sen hotell frukost, beach häng fram till lunch och pool, spa och spansk restaurang på efter middagarna. Har ätit Paella, som är national rätten och testar tapas för första gången. Vet inte om det är jag som äter mycket men jag blev inte så mätt på tapasen i alla fall, haha. 
 
Vi åkte upp på Teide också, som tydligen är den tredje största vulkanen i världen. Den lever tydligen också och det var skit cool miljö där uppe (och kallt). Man såg verkligen vart askan hade runnit när den hade sitt senaste utbrott för ca: 100 år sedan. Allt var verkligen fortfarande kolsvart och helt dött. Dessutom kunde man fortfarande se spår i marken vart det liksom hade blivit "rännor" av lavan. Coolt.
 
Sjukt irriterad dock över alla säljare som skulle gå runt och försöka sälja deras fake väskor. De gick till och med in på restarungerna och ställde ner deras saker på bordet och gick inte fören man sagt nej tio gånger typ. På grund av dem sjunker Teneriffas betyg massivt. Men utöver det var det super lugn och skön semester. Har till och med gått på spa för första gången. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0