myTaste.se

THAILAND

Jag ger upp. Jag orkar inte söka mer jobb. I princip så har du inge erfarenhet så får du inget jobb, och utan jobb så får du ingen erfarenhet. Jag har jobbat deltid sen 1 september på en post terminal men hatar det. Därför tänker jag säga upp mig i december och dra till Thailand i Januari. And guess what! 3 januari är det full monn party på koh phangan vilket vi ska försöka åka till då. Det ska bli så kul för att besöka haad rin beach för ett full moon party har stått med på min bucket list i all evig tid, typ.
 
Sen blir det förmodligen Phuket för att möta upp några andra. I Patong beach. Jag vet absolut inget om Patong beach eller Phuket, men tydligen så är det ganska turist vänligt. Vilket är trist, jag skulle vilja åka någonstans orört. Ett paradis. Efter det skulle jag vilja åka till koh samet för att träffa min släkt. Jag vet dock inte om dem ska dit längre, men den ö:n verkar så otroligt fin!
Hoppas allt går som jag vill bara. Allt hänger på att sista minuten flygen är billiga och att det finns boende i närheten av haad rin beach på koh phangan. Annars sover jag på stranden. I DONT CARE. Det ska tydligen finnas värdeförvaringen på stranden för dem som vill det, så jag lär ju inte förlora nått värdefullt i alla fall. Förutom min värdighet haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0