myTaste.se

Girls, girls, girls


Jag upptäckte nydligen denna serie, och den är så jäkla bra! Solklar vardags humor som får vem som helst all relatera (ja tjejer i alla fall). Den handlar om fyra vänner som bor i New york, deras relationer och ambitioner. 
 

Världens bästa serie i alla världar är denna, SATC. Har man inte sett SE! Man kan inte, inte älska Samantha, Miranda, Carrie och Charlotte. Min favvo karaktär är Charlotte. Fast hon gång på gång blir sviken av män så slutar hon inte på att tro på riktig kärlek. 
 
 
GAAAAAAH! Är allt man kan säga. Alltså Damon. Alltså Stephan. Alltså Matt! Dregeeel. Älskar triangel dramat mellan vampyr bröderna Damon, Stephan och Elena. Plus Katherine som försöker sabba för allt och alla. kolla! 
 

Känns som alla kollar men måste tipsa ial. PLL är jättebra. Dock har den börjat spåra lite nu, men man måste fortsätta kolla för att veta. vem A är. Handlar om fyra vänner vars försvunna kompis tros vara död.
 

Min nyaste. Vilings. Med så många svenskar bland roll listan kännsdet självklart att man måste titta lite. And I got hooked. Så bra som verkligen skildrar på ett sannolikt sätt. Baserad på verklighet också. Plus i kanten så är huvudrolls innehavaren en föredetta Calvin Klein modell. 
 
Finns massa fler som jag älskar bla One tree hill, Buffy, true blood, Walking dead m.m 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0