myTaste.se

H&Ms nya modell

Har ni sett H&Ms nya plus size modell? Alltså detta är helt sjukt. Jag har under en längre tid tyckt att deras plus size modeller varit lite för smala för att anses "plus size". Men i deras nya katalog när jag såg den här bilden, tyckte jag att de hade nått gränsen. Vart någonstans anses det här tjockt? Den här tjejen är smalare än mig och väger säkert mindre än mig för den delen med och jag har S/M M i H&Ms butiker. Tänk alla kvinnor och tjejer där ute som faktiskt inte kan ha H&Ms vanliga kläder, utan måste köpa deras större storlekar, som ser detta. Om hon är tjock vad är de då? Jag tycker H&M bidrar till de sjuka ideal vi har idag genom att använda den här modellel. Förra gången hade de en för solbrun modell och gången innan de en för smal modell. 
 
H&M själv tycker inte ens att hon ser större ut. När de frågade deras pressman svarade han bara att det var en fin bild och att det var synd om folk tog illa upp. När de frågade rakt ut om han ansåg att hon var tjock svarade han "inga kommentarer". Vilket tyder på att han tycker hon är smal i själva värket. 
 
Att H&Ms plus size storlekar börjar på 44 och går upp till 56 (eller?) är sant. Och 44 är väl typ som L/M? Men de som har runt storlek M handlar ju inte på deras plus avdelning, så varför ha en sådan modell. Eftersom den större delen som handlar på den avdelningen har förmodlingen större än L, så borde modellen också vara det. 
 
H&M jag kommer inte sluta handla hos er, because I love you, men det är var dåligt och jag blir sur. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0