Pepparkaks cheescake

Gjorde denna cheesecake för några dagar sen och herre vad god den va!
Botten:
50 g kex (pepparkakor eller digestiv)
200 g pepparkakor
80 g smör, smält
Fyllning:
200 g philadelphia
3 äggulor
1 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
3 dl vispgrädde
150 g vit choklad
3 äggvitor
Garnering:
Pepparkakor
Apelsinskal
Gör så här:
Krossa kakorna och blanda med smöret. Grädda mitt i ugnen, i en löstagbar form på 24 cm i diameter, i 7-9 minuter.re
Blanda färskost, florsocker, äggulor, vaniljsocker, den smälta chokladen och grädde. Vispa sedan äggvitorna till ett fluff och vänd ner i den andra smeten.
Häll smeten i formen, riv apelsin skal över och ställ in i frysen ett par timmar. När det är dags för servering garnera med lite pepparkakor.
KLART
Kommentarer