myTaste.se

M E M O R I E S

 
Har länge tänkt skaffa en fotovägg i mitt rum, men har aldrig blivit av pga fel vägg färg, brist på pengar och lite verkstad tänk. Men idag kom mitt paket jag äntligen beställde och jag blev sååå nöjd. 
Är ni också sugna på att göra polaroid bilder till eran vägg?
1. Ladda ner programmet http://www.poladroid.net/
2.Gör dina bilder polaroid i programmet
3. Gå in på fuijis hemsida
4. Ladda upp dem i 10x format
5. Klicka vidare och anpassa efter bilden
KLART
 

Natt Inspo


Ligger i sängen och kan inte somna... Som vanligt gick tankarna till instagram #inspo. Tänk att snart är studenten. Jag hoppas verkligen jag får vad jag önskat mig! Vilket är thomas sabo saker, lakan, en macbook och krimskrams. 
 
Det jag är mest hype över egentligen är smörgås tårtan, haha. Men gubbskivan och flak åket kommer också bli sjukt kul! Så taggad! 16 dagar kvar! 
xx

FLOWERS

Blev så sugen på att fota idag. Så det blev små promenader mellan allt pool bad. 
 
 

Working Holiday or Not

 
Det var väldigt länge sen jag skrev här... Just nu sitter jag och kollar på The Internship. Jäkla rolig film!
 
Hur som haver, om 18 dagar tar jag studenten, vad fan händer efter det? Det är en fråga många ställer mig men som jag inte har något svar till. Jag vet inte vad som händer sen. Det jag verkligen vill göra är att säsonga i åre under vintern som kommer, åka till Australien på en working holiday och sen avsluta med en working holiday i en skid ort i Canada. Skulle inte vara fel med en road trip mitt i allt det där i USA. Men hur fan har man råd med det? Egentligen vill jag inte tänka på pengar och bara åka. MEN ÅÅÅH hur gör man?
 
Jag vill lära mig surfa också. Åka med surfakademin till typ Bali. Bali skulle vara så Amazing... Volontärresa till Afrika skulle vara helt jäkla otroligt också. But still, the Money.... Jag antar att det bara är att skaffa jobb så löser sig. Jag vill helt enkelt göra allt, samtidigt som jag vill ha utbildning på högskolenivå.
 
Jag ska göra lite mer tänkade och sedan bestämma mig för hur jag ska göra. Australien eller USA är prio ett iaf.
So long, bjuder jag på en bild från Mallorca.
X0X0
 

RSS 2.0